HAHAHAHAHAHAHAHA!


Månadens bästa tror jag! Vill ni ha mera såna här roliga bilder, säg till ;)


BÄSTA!

Grattis bästa!

Anna Mandorf & Sanel Halalkic


Sany!






Love ya


HAN SKULLE JAG LÅTA GRIPA MIG


Skratta och pissa på sig eller tycka synd?
JAG FUCKING SKRATTAR HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! :D Kärlek peeps!

TRAVIS GARLAND - DEAD AND GONE


Kan bara inte glömma den här låten, den kommer upp då & då i tankarna...

I HAVE TO FOLLOW MY INTUITION

Måst berätta en rolig sak:

Inget skryt. Sitter är just nu md en kall Falcon 5,2 i handen och tänkte berätta om en rolig grej igår. Jo har märkt att folk vet mycket om mig, och fler o& fler vet ju vem jag är. Men igår i stan så går jag förbi en tjej och så ringer hennes mobil och då är det en gammal låt jag gjort som hon har som ringsignal. Och jag går förbi med ett léende (nej, hon är ju inte den första och enda som har något utav mitt shit som ringsignal) och så kollar den tjejen på mig med chockade ögon och stirrar bara, till slut säger jag "gumman, din mobil ringer fortfarande". Ja, ser detta positivt faktist, det finns en som kom på "haters make me famous" men jag säger bara "life makes me famous" ;)



Backslick med keps över huvudet och luggen åt höger som går bakåt men lite spykig är den? ;)


Söt man är när man bloggar helt ofixad.


WHEN THIS GUY SHOUT OUT HIS FEELINGS

Baby I got love for you
And I appreciate the things you do
But I got no reason to stay
'Cause somehow
We don't seem to work it out
And baby ain't it what it's all about
Think I gotta to take a break

Trying to figure out
Where we be ending up
I have to follow my intuition
Make a decision
Just for a while I have to let it go
I have to follow my intuition
Make a decision

After all that we've been through
Girl I can't stay mad at you
I just can't stay mad at you
'Cause I've been getting
Pictures in my head
On how I used
To dry those tears you shed
Still I gotta make a move


I tankarna? Hmmm


RÖSTA VILKEN HÅRSTIL NI TYCKER PASSAR MIG BÄST!


1


2


3


4


5


6


7


8


9

<3
10 (KEPS)


11


Så rösta nu fram eran favorit babes


Darin - Roadtrip


Släpptes i November 2008, rätt så gammal låt alltså. Men den är för skön, fick den i huvet förut under dagen. Lyssna på den. För bra!


De senaste dagarna <3

Onsdag:Trevlig dag med Abbe, Sanel, Eric, Terry, Tobbe, Conny, Ali, Jotte på Heden :) Sen åkte Sanel och dem hem jag och Jotte drog till mig och käka Pizza och sen drog vi in till stan igen för att möta upp Alexndra & Felicia :) Så vi mötte upp dem sen drog vi vidare mot Ivan, Pontus, Linus & Tumba och var med dem, Tumba och Pontus stack snabbt så vi resten chilla på Avenyn. Alexandra och Linus hade det mysigt i alla fall ;) Ja i den här bloggen håller vi inte tyst OM INTE JAG VILL! Så vi var ute hela natten och så, Jotte och jag kom hem till min pappa typ halv sju på morgonen och däckade, vaknade 11 och drog vidare mot Ale och sen minns jag inte mer haha!


Torsdag: Minns inte mycket utav torsdagen, var i Kungälv på medeltidsdagarna och sen vet jag fan vad som hände. Blev lite för mycket för mina nerver minns jag, en 40+ snubbe anföll en kvinna och sen satte han sig i bilen igen och då minns jag bara att jag gick fram till hans bil och bad honom att stanna mitt på vägen i Kungälv och innan killen hade hunnit ens veva ner rutan så sparkade jag in den och han fick glaset och min fot rakt i ansiktet och däckade! Men jag hatar när män ger sig på kvinnor så det var värt, fick skjuts hem utav polisen också som var väldigt snälla och tyckte att jag borde öppnat dörren så jag hade sluppit betala rutan och dragit ut snubben istället hahaha! Sköna kopps! Men mer minns jag inte.


Fredag: VIP-kväll på Parken en minut men mest ute och röjjde i stan med Genti, Rickard, Tobbe, David, Sanel, Eric, Terry, Kevin, Pipers, Carl och Nicky! Men Nicky försvann snabbt med två brudar haha! Sen träffade vi Malin och hennes kompis som heter något! Men mycket mer gjorde vi inte den kvällen, vill inte nämna mer med andra ord!


Cibelle & jag, hon var ju tvungen att ta bild på mig så hon kunde tagga på Facebook haha! Dessa små barn :)


Här får ni en bild på mig när jag är som fulast, fakkad & heeelt sleten! Enjoy =)


Jag & Nicky heeelt fakkade och sletna! Enjoy this one to =)


Kevin Sheen


Rickard


Malin & David


Malin & Rickard



Lördag: Börja med att vakna och göra sig i ordning och äta mat med min älskade underbara mamma! :) Sen tog jag, Rickard, Conny och Genti bussen in till stan. Vi drog till Scandinavium direkt och kollade ifall det var mycket folk där men det var det inte så vi drog till Heden och inget där heller så vi drog tillbaka till Scandinavium och skulle äta på Donken där, så Rickard och Conny går in först och Genti står ute med mig och väntar för jag tog en cigg. Så kommer några smuts fram, typ femmankurder. Och började bråka om mitt smink. Hotade mig och allt haha. Sen efte en kvart så kommer den mest uppkäftiga horungen utav dem alla bakifrån och ger mig en box i bakhuvet! Grym du är din äckliga Angeredslyna! Ja, Angered, för där bor du också, känner din syster och hennes goa fitta väldigt bra jävla smuts! Typiskt horor som går på en när dem är över 10 pers, och han bara "så där får du aldrig tjejer mannen". Smart sagt, och så glömmer han bort att jag legat med hans syrra (Y) Skämmig snubbe! Sen går han över på andra sidan vägen för att ragga på en tjej som gav honom en örfil och självklart gick över vägen och skrek "HEJ ARRE!". Det måste ha gjort ont i hans äckliga smutsiga ovärda hjärta :) I alla fall så var det tråkigt där så vi drog och mötte Sanel, Tobbe, Pipers, Eric och Kevin på Drottningstorget och tog spårvagnen hem till Nicky på förkrök. Blev gutt röj där måste jag säga faktist! Sen drog vi in mot Brunnsparken och då försvann alla, Rickard hooka up med en fin blondin såg jag i alla fall! Ingen döljs i den här bloggen som sagt ;) Sen ringde Sanel till Pipers mobil och sa att han var på Heden (?!) och är i bråk med några, så jag och Pipers satte oss i en taxi och åkte i en jävla fart till Heden. Men så kom vi fram och där var Sanel och inget hade hänt och så ser vi Terry från ingenstans också (?!) Så han drog med oss :) Sen tappade alla bort varandra och jag stack och åt på Donken snabbt och så drog jag, Nicky och Pipers till Pontus och dem i lägenheten på Olivedalstorget. Gutt röjj där, mycket shkurrr och man däckade nästan i soffan :) Där var Viberg, Pontus, Tina, Mini och Felicia babe och säkert två-tre till som jag inte kommer ihåg, Macke kom typ klockan 4 dit också :) Tyvär däckade Felicia som man ville träffa så mycket 5 minuter efter man kom dit :/ Sen minns jag inte hur mycket klockan var men Nicky, jag och Pipers drog oss hemåt, mot Nicky med andra ord haha! Jag blev nerslagen av en cykel (???!!!!!??!?!?!) HAHA! Så satte vi oss på spårvagnen mot Nicky och han och Pipers däckade hårt så jag fick hålla mig vaken för att väcka dem när vi kommer fram till Kaggeledstorget. Sen gick vi in till Nicky och däckade steeeeenhåååårt! :) Pipers lämnade lägenheten runt 13-tiden medan jag och Nicky sov gutt och vaknade typ 18. Och nu är det t.o.m måndag. Röjjet för lördagen får räknas in i söndagen också :)


Nicky, Sanel & Terry

Ska försöka slänga in fler bilder i detta inlägg senare under veckan som jag får tag på. Om jag får :) Men nu blir det sömn, pusss!!!

Under dagen kommer jag lägga upp ett inlägg där ni kan kommentera (rösta m.a.o) vilken hårstil ni tycker passar bäst på mig ;)


Veckans Artist

Blir B.O.B!
Går från en fail låt som "Autotune" och blir dissad hårt utav Young Cash & T-Pain till låtar som har slagit igenom i världen som "Nothing To You" & "Airplanes"

Så Veckans Artist blir utan annan konkurrens B.O.B!


B.O.B


Fredagen

HEEELT FAKKING SJUUUKT!!!

Började med att vakna och fixa mig sen in till stan och möta Sanel, Eric, Jotte, David & någon mer. Så vi drog och köpte förkröksdricka, sen drog vi till Delsjön och förkröka chill! Sen blev vi packade som fan, heeelt borta! Och då blev min mobil snodd utav några från Kosovo som spelar i Gothia Cup. Men den fick man tillbaka snabbt efter lite smisk på idioterna. Men smisket slutade inte där, en flicka blev våldtagen av dem också så dem fick ännu mera! Hatar verkligen när killar använder våld mot tjejer!!! Kan döda den skyldige då! Men Terry, som mötte upp oss efter Delsjön var ensam och då ringer han Eric och säger att tre killar hoppde på honom. Så Sanel säger att han är full och på Parken så därför det låter så, men så hör vi en polishund skälla och där ser man bakom hörnet så står Terry upp med en polis som håller i honom och en av dem ligger nere på marken och dem andra två skriker ord "jävla invandare" o.s.v. Sen kommer en till polisbil och då hettsa dem upp Eric som flög på en kille direkt och sen kommer Jag och Jotte :D Sen minns jag inte mer men det kom i alla fall en till polisbil och det blev ännu mera problem, dum som jag är så ska jag rätta snuten (a) Sen drog vi tillbaka mot Parken och träffade två sköna snubbar från Frankrike där och tog det chill med dem ;> Sen fattade inte jag och Jotte vad vi höll på med! Blev fett orolig när Mini ringde och mådde illa, hade dem inte dragit ifrån mig hade det fan blivit taxi till Trollhättan direkt! I alla fall Jotte & jag, vad fan gjorde vi?! Dansade vi eller vad var det :O Såg bara ut som något vet fan vad, men vilken tripp! Jajjá nu behöver man sömn!

Här får ni två nice bilder!


Eric, jag & Jotte framför farsans 2,3 miljoners Aston Martin


Sanel som tar bilden när vi chillar med fransmännen och deras holländare ;>


Vilken dag!

Dagen började med att jag åkte in till stan och mötte David och Albert utanför NK. Sen drog vi till Molinsgatan där vi skulle kolla borrmaskinerna om dem höll i Världsmästerskapet, men tyvär så skickade dem oss till Vasa istället, men där skickade dem oss till Kvilletorget på Hisingen, och när vi väl kommer fram så säger dem att dem kollar det i morgon halv nio på morgonen (Y) Haha så David får plötsligt ett flipp och tar en cykel och kastar på en bild på framrutan, bredvid polisstationen också! Sen spottar han på en polisbil också, och den stod inte still, i farten på vägen HAHA! Aa ibland är man sjuuuuk snubbe! Sen drog Albert hem för han behövde duscha sa han så jag och David mötte Eric & Sanel och var med dem. Vi drog till NK på fika och chilla sen åkte David med Eric & Sanel till Orust ;O WTF! Aja, det kommer nog gå bra :D Men nu drar vi till Monaco :D!!!!


Sovproblem!

Nu har jag skrivit klart refrängen och börjat lite på vers2 på den nya låten! Känns otroligt skönt, har skrivit på den i 3 dagar nu, och beatet är klart för en månad sen typ men den här texten jag har fixat ihop är sjukt bra, och då är jag ärlig med att den är bra och låten kommer också att bli riktigt bra, inte som Kissies :) Beatet hittan ny på min http://myspace.com/adr3am min myspace då såklart! =) Finns ett par andra beat där, samt min låt med Broshan.com. Det här beatet heter "I'll Make It". Lyssna gärna på det!

Längtar till fredag nu, maxa med Jotte och Joniz, heeela helgen! ♥



Bjuder på en bild på mig (till höger) och Jotte (till vänster)
Bröder!


Ny låt på G!

The boy's a pussy, born without a backbone and if you strap we can trade like the Dow Jones
hit em' up, hope he's got his tel on i aint makin' moon to get my hood on
see people's criyng wolfs I'm on the dry kush and when it comes to the papers I respect you

you heard what I said, I can put you on ya feel put some money on n ya head

life aint cheap, you roll and get it, can't be the feel, shout out my psychic feel

se every motherfucker next to the door can get the key, outside mucking him see tell me what ya see

this is 'bout money it's bigger then me, I told my homies don't push it with a fuck up like me

yeah

don't miss, you fucking with the hitman, kidnap a brother and make him feel like a kid again


Första versen! Bra eller?




J :'/ <3


Myyyyys!

Sitter i soffan och chillar till filmen "Keeping Mum". Ganska okej faktist! Baby sover i sängen, så söt hon är när hon sover! :) Men igår/idag så har jag inte gjort så mycket, softat hemma och så. Sen gjorde jag mig i ordning och stack och köpte cigg och väntade på bussen. Träffade Samia & Phrida som gjorde mig sällskap medans jag väntade, hade en gullig konsversation med någon random neger från Linköping som inte kunde svenska. Sen åkte man in till stan för att möta Mini, så väntade vi på bussen till pappa som nyss kommit hem från semester och lyckades tappa mitt ciggpaket vid bussholken :/ To bad for me höhöhö! Sen kom man till pappa och hämta pengar och kollade lite på matchen Tyskland - Spanien, som Spanien vann med 0-1!!! Fan vad gutt! :D Baby som håller på Tyskland ;* Sen in mot stan igen för att dra hem till morsan, köpte goo mat på 7eleven sen träffade man broder Boban, P.S.C-Rickard och Adil och hans tjej, så vi åkte bussen hem alla tillsammans. Sen har jag och min snygging myst hela kvällen bara, och hon har det så gutt som kan sova medans jag inte är ett dugg trött :)

Puss på er hoes!


Mini gästbloggar!


Hejsan alla arres läsare (:
sitter här med min baby vi ska snart dra bort till Samia och rööka lide. Fick sitta och vänta på bebisen i fucking 2 timmar så han är skyldig mig massage heeeeeela natten lång haha ;) Vi har precis tittat på "It's Complicated"  eller ah tittade och tittade hihi (a). Ne nu ska vi mysa vidare till "Van the man" puss på er.  / besök mig här!



-Hottie of the Week-

-Hottie of the Week- blir Justin Biebers drömtjej som också är en lite badgirl utav sig, ni vet väl att hon har varit porrstjärna? ;) Borde egentligen lägga upp bild på mig, eller Mini bby? ;> Nej, Jotte hade en chans? :D Det blir Kim för har bestämt mig för att börja med kändisar bara men nästa vecka kan någon annan vinna, kommentera tjejens bdb, namn på Facebook eller blogg. Du kan rösta på dig själv! Spelar ingen roll om en får fler "röster" än andra, väljer min favorit! =)


Kim Porrfilm Kardashian


Dagens lilla snabba "shopping"

Ja, shopping och shopping, köpte detta idag snabbt! Well needed :)


T-shirt, Jack & Jones, Billig & snygg! 199 :-



Shock Waves wax, Bra för Backslick! 89 :-



d:fi hårspray, Extreme Blast, 179 :- (Only on NK now)


Ett schampo jag lär behöva köpa i morgon! Vill du ha riktigt skönt hår, använd detta! :)
Ligger på 180-200 :- men värt!


Veckans Artist!

Veckans Artist blir ju ett band som jag älskat hela livet! Sjungit deras låtar sen deras bombshell album 1998! Och nu är dem fan tillbaka! :D


Backstreet Boys - Straight Through My Heart

Sjuuuuk dröm....

är just vad jag haft nyss! Så konstig dröm seiröst. Börjar med att en kompis till mig och jag är ute och går vid ett bostadsområde med höga byggnader och sen hoppar fyra rakade killar på min kompis och slår honom och sen så slängde jag iväg min kompis ifrån dem och började själv slåss. Så jag började med att klappa till den svagaste och röjjde mig framåt och typ aa, maxade livet ur alla fyra, och även "bossen". Sweet dream hu? Ja hittills i alla fall. Sen minns jag inte vad som hände efter bråket men i alla fall så skulle jag hem och sova, men så hör jag att det blåser inomhus men alla dörrar är stängda, hmm?! Så jag går upp och när jag kommer till hallen så ser jag att ytterdörren stängs av sig själv, men inget handtag drogs upp eller ner, så jag tänker "fan det var säkert vinden ändå". Men sen öppnar sig dörren lätt, ca 5 centimeter bara. Då blir jag fundersam och ska öppna dörren, gick bra att öppna dörren tills jag kom halvvägs. Så kände jag att något tryckte emot så jag inte kunde öppna dörren helt, och ni vet hur jobbigt det är när man inte kan göra som man själv vill egentligen i drömmar. Och jag tryckte mig ut för jag sket i vad som skulle hända, skulle säkert dö ändå. Och då var det en alkis kvinna som jag vet exakt hur gammal hon var, alltså det nästan stod i pannan på henne i självaste drömmen att hon var 30 år, how the fuck?! Osminkad kvinna med väldigt dålig hy förståss, nästan smutsgrön hud typ. Och då säger hon till mig "duuuuu har hotat mig med livet" och min reaktion på det blev "va, varför?" (HAHA). Sen satte hon sin lilla kniv i mig mellan två revben, rakt i bröstkorgen alltså. Vred kniven och drog den nedåt och skärde upp halsstrupen och magen på mig. Och då stod man där helt blodig, lutandes mot sin dörr och kolla med halvslutna ögon mot kvinnan som sprang iväg i sin äckliga svarta klänning från 90-talet. Okej, drömmen låter inte så himla fuck't up när ni läser det right, men sen finns det en skala på hur verkliga drömmar är för människor som räknas i procent (enligt forskare, doktorer o.s.v). Men procenten är mellan 22 till 92 % verkliga. Och tro mig, det här var en klar 92 procentare. Hade ju fan en tår när jag vakna, waah?! Och vem vaknar med en tår, inte ögon som blivit lite fuktiga utan en tår som rinner ned för kinden direkt, fucking sjuuukt! Haha låter som att jag är en psykos snubbe! Men ja, så är det. Drömmen var lite för verklig kan man säga.




Ja, och igår/idag, ni får ta det hur ni vill, så var man i stan med Mini & hennes kompis Clara, som typ var helt lost :D Stackarn, ville ha sin doktor :/ Stygga doktor! Ja, tvärnice dag, heeelt sweet! Vi träffade på Robin också när vi gick förbi honom, killen skulle väl till Port du Soleil eller vad det heter :) Hans nya linne var riktgt sweet! Lätt att man ska köpa ett sånt fast i svart färg istället. Btw, väldigt många som kom fram och fråga "hur mycket smink har du på dig?", "vad säger din farsa?", och "gillar du Krillebooii?". HAHA! Seriöst, kids, skaffa ett liv och byt klädstil så kanske ni kommer någonstans i livet. Men ni är alltid lika roliga, och det är så lätt att jiddra med er :D I alla fall, 5stjärnig dag, men nu när jag inte kan sova så blir det chips, Orangina & någon utav de nya filmerna jag köpte i går/förgår, Farsan?! OHJA! Bästa filmen :D


Sanel fick mig på bild när jag skulle byta om i omklädningsrummet på Ralph Lauren dagen =) Dock helt ofixad fortfarande.

Puss på ya!


RSS 2.0