Natt!

Har inte gjort så mycket på torsdagen (halv 1 på natten till fredag (a)) Men gjorde nationella i engelska, gick dåligt men ändå bra, på provet gick det piss men klassen lämnade klassrummet så var jag kvar sist och han sa att eftersom jag kan prata flytande engelska typ så blir det ett G nu ;) Tough life! Haha! Efter skolan var man lite med Alis och Mostafa och lite med Jonny och hans kompis som spelar med honom i Bulletproof Veins :) Goa gubbar! Sen stack jag hem, följde med brorsan på en åktur i bilen sen kände jag att jag behövde nya skor för i morgon, sköter mig bra nu, morsan betalar nya för nästa helg också ♥ Vet exakt vilka jag ska ha! :D Men köpte lite grejs idag bara :) Sen när jag skulle hem så träffa man på Palas tjej Emelie och åkte bussen med henne till Nödinge istället för hem, men tog bussen hem direkt efteråt :) Skulle till farsan men det blev inte så. I dag (fredag då haha) så börjar dagen med att göra sig i ordning, skola, göra sig i ordning till max, in till stan och möta Jotte, ta några bärs hos pappa med Jotte och kolla kanske lite fotboll där snabbt, sen upp till Uddevalla och möta Diana och förkröka hos henne och sen blir det Club Soho, verkar vara en bra nattklubb i Uddevalla så Jotte & jag ska komma och betygsätta såklart ;) Mottot för klubben är ju "allt från keps till trash bara man har cash". Good one? Men det var det här jag köpte idag, sorry för dålig kvalité kameran cpar, köper en ny snart :)








Helt gula! Björn Björg, 1000 :-





Hårspray, Schwarzkopf got 2b Smoot n' chick (luktar goast!) , 75 :-





Hårspray, d:fi d:struct 8/10 (bland världens starkaste hårspray), 229 :-


Btw fick nästan en frysörsalong i Surte att vilja spränga sig själva efter att jga läxat upp dem lite med hårvård idag, dem vet ju inte vad dem håller på med :S En tjej klippte en kille och så ska hon lägga d:fi exteme cream (grön) i håret på honom och styla det och först så gnuggade hon inte tillräckligt länge på handflatorna, blev ju bubbligt, och så var det trådigt som fan! Typ 3-4 månader gammal minst. Visst den är inte billig som skitwax som dax men den är bra för håret, dax innehåller t.ex ett dåligt kemiskt medel som gör att man tappar hår och när det börjar så går det snabbt. Fuck that cheap shit! Men d:fi får vara i en månad högst, sen blir den bara trådig, se det som ett utgångsdatum (Y) Sjäv har man den i två veckor sen trash! Schwarzkopf är bra hårprodukter också, Maria Nila med :) Men platta håret nu och film :) Pusssss!


Spykes <3

Yeah, håret är ju fett nice ;D Är lite "wtf" men ey, kom igen det är ju konst nästan :D Gör inte mycket nu, hängde förut med fransmän och damn dem är trippade ;D Fast dem äter ju sniglar!!! :O Och dem lär mig svordomar (a) På fredag blir det full fest med Jotte som ni ser på bilden med mig nedanför! We're hot, I know :) Jotte är the man! <3




Bror från en annan mor ♥




Så ser man det från sidan med :)


Senaste dagarnas shopping!


 
Tröja JC, 399 :-



Luvtröja JC 299 :-



Kortbyxor Henri Lloyd, 1099 :-




Strumpor Hugo Boss, 179 :-




Strumpor Billabong, 99 :-




Guldring, 3799 :-




Stämpel, real 100 %!




Wax D:fi Extreme Cream, 150 :-




Solbrillzzzzz Alvero Martini, 3398 :-




Flääääshigggttt med äkta läder på sidorna


Bjuder på bild på mig drickande i en buss :) Ha det gött!


JLS - One Shot

Detta är nog den bästa låten jag hört på länge, eller? För bra helt enkelt! Och vilken underbar känsla man får ♥

 


Don't spaire my heart

Längtar verkligen till sommar 10'! Tror verkligen att det kommer att bli riktigt fett! Hoppas på mycket galet men samtidigt mycket mys, mycket fest blir det men vill ha någon (en!) att älska (älskar) =) You're my sunshine, my daylight and my dreamy night. Blir inget Karlstad i helgen eftersom alla bangar ju, men Stockholm ska vi till :)

Girl, I miss U.


Bild från happy times ♥



Kort hår.


Från förra sommarn!



Girl, I prove you're wrong

Shuue fittslynor! Kuk i om man inte får kommentarer eller om jag skulle få 200 besökare mindre på bloggen för jag  börjar tröttna på det, och allt. Kuk i musik, kuk i det och kuk i allt! Bättre vara en rostig hoschpundare då inget annat går bra ändå. Men ja, jag kan chocka, älskar att göra det, men inte såra samtidigt. Och CSN kan suga min kuk också, först så ska jag inte få mitt studiebidrag fram till nästa skolår och betala tillbaka 2100 spänn, okej, lugnt, inga problem. Men nu ska jag betala tillbaka ytterligare 2100 svenska kronor! Fuck no, ska jag betala för att gå i skolan eller? Yahoodis är dem! Och nu ska jag skriva klart resten utav inlägget, men det är bara till en person så take cover ni andra. Och ha det bra! NOTERA RUBRIKEN! Hoppas jag bara inte är ute och cyklar nu med inlägget.



Börjar med att jag inte är en kille som kör runt med flera brudar samtidigt. Vill jag ha en, så är det hon som kommer först och sist. Alltså bara hon. Du är fortfarande en stark person, för så länge du vågar säga vad du tycker och göra som du vill så är du det. Jag använder inte de seriösa orden till just alla men visst jag är ärlig, jag använder dem till vissa, vissa är jag väldigt bra vän med. Resten menar jag det inte ens till, ser det mer som något som "passar fint in i texten". Visst jag gjorde dig glad gång på gång, då ska du veta hur glad du gör mig när du ibland skriver ett sms till mig bara, fråga mina polare, fråga min kompis Samia sminkartisten. Fråga snälla. Visst vad ska det hjälpa, ska du tro på sånt? Kan recorda mig själv också, alla min vardagliga ord. Nästa ämne! Random fucking brud? Wrrrrrrr, aldrig, skrivit väldigt dumma grejer det erkänner jag men det går inte en dag utan att jag tänkt på dig. Dag är gulligt, timme kanske t.om. Och jag tycker om dig, texten säger "and I will always love you", och jag vill, jag försöker, jag kan bättre, men du måste också låta mig visa det. Jag känner mig som ett fuck up nu ärligt talat. Och när jag kanske typ "försöker mecka" brudar på bdb, fb, här och där så är det inte så jag menar, jag ser det som ett sätt att vara mer social, haft mina chanser men till slut sagt fuck no, jag ljuger bara för mitt hjärta då om jag gör det. Jag kan använda dem orden i reality till andra tjejer, de sreiösa orden. Men då med ett litet skratt, skämtigt skratt. Till dig skulle jag kollat dig i ögonen och sagt det lugnt, inte skratta, kanske inte ens lé men menat det 10000000000 % seriöst! Och baby, I can prove you wrong. Just give me a chance.


Krille!

Chuchu bloggen ;* Börjar med att berätta för er som tror att Rahlenfeldt är bisexuell har fel! Han är homo! Tänk efter, hur länge sen var det egentligen man hörde att han hade sex med en tjej?? Men killar däremot finns det många utav ;) Ja, hans pappa är rik. Och idag ska han ju snacka något viktigt med sin farsa. För han blev ju utslängd hemifrån. Han bor ju i Stockholm, eller bor och bor? Han tar hand om äldre killars (25-30+) lägenheter/hus medan dem är bortresta och plus att han ligger med dem. Nej jag är ingen skitsnackare som vill ha publicitet! Men sanning är sanning. Och han blev ju utslängd för föräldrarna tyckte att han ville ha för mycket men gjorde lite. Och det gör han. Sorry, men kan man inte vara ärlig så ska man inte ljuga grovt i alla fall. Och informationen kommer från en säker källa. Och Krille känner killen väldigt väldigt bra ;)
Och nu har han ju haft en fin lunch men pappa och farfar, men who knows that, hu?


Bjuder på denna!

Hottie

Älskar bb-kalsonger. Finns inga skönare för mig!

Lägger upp i morgon om sköna strumpor också, inte viktigt, men dem är ju för goa! Chuchu :*

Aaah



Suddig bild, but my sweet lips :*


Tv-rutan

Äh, tv4 älskar ju mig, för att se klippet klicka här

Idol 2010


Idol 2010

Chacha bloggen! Idol idag, började köa igår men insläpp var idag på morgonen kl.10. Gick dit med Jonathan, Amanda, Jenta och Emelie. Sen träffade vi massa skönt folk i kön, och jag stod ju med Kissies bror (h). Jättekul faktist förutom att jag är helt död nu :/. Till saken då. Gick inte vidare, tyckte det var väldigt dåligt med deras showbiz "skicka vidare dem som suger". Det förstör ju chansen för dem som är bra. Jag menar dem skickar en efterbliven som tror att den kan sjunga för hon gått vidare men dem som gör sitt bästa och har en bra röst ändå kan ju bara vända sig om. Nej slut med det. Ha nämligen bestämt att jag ska till Stockholm 7:e maj och börja köa på kvällen :) Och då gott folk ska jag sova hos Kissie :D Hon bor ju hemma så det blir ju så tekniskt sätt :D Men ska göra i ordning lite food, pusss!





fr.v: Robin Strand, Peter Kissie Nilsson, jag, Albert, Jenta och Emelie!


Läs Peters blogg här


This beat is sick!

Tja bloggen! Igår (torsdag) gjorde jag inte så mycket, var i Trollhättan och träffa lite folk, träffade även min farfar lite ♥ Bussen kom inte från Granngården i Trollhättan till Resecentrum i stan så fick ringa taxi som kom på 3 (!!!) minuter, så tog taxin till resecentrum och hoppade på bussen till Uddevalla, inget speciellt som hände där. Träffade Alessandro och hans kusin Oliver från Lund lite snabbt, chitchat, och sen hem till Göteborg! =) Åt på Subway, köpte cigg (redan slut) och åkte hem till Surte :) Nu chillar jag här med cöööla och i dag (fredag) så blir det nog att träffa Amanda (snyggabakelser.webblogg.se) på dagen, sen på kvällen kanske det blir att softa med polare, vet i ala fall att jag och Amanda tar bussen runt 3 på natten till lördag för det är IDOL 2010 BITCHEZZZZ! Har en bra känsla faktist. Men ska inte fira för tidigt :) Men nu ska jag duscha, och lägga på ansiktscreme och behandla mott face lite :) Här har ni en bild, oredigerad och osminkad! Pusss :*



Grrr!


HAHAHAHAHA!




HAHAHAHAHAHA blev chockad förut när jag kollade runt på youtube och så hittar jag en jättegammal video med få visningar så alltså nyss upplagd. Och någon måste ju fått tag på den på något sätt :P Men den är smått rolig :D


Sam Alfaro

Kom hem för ett tag sen från Uddevalla där min kompis Sam (Broshan) skulle kicka några låtar, var planerat att han först skulle göra detta med 2 Världar, men killen kunde inte komma. Så han körde på själv, och körde bara sin del i låtarna dem skulle kicka. Så alla som klagar på något ska veta detta, för er som var där. Och dj sög kuk, fan vad är det för dj som kommer dit i arbetskläder. SKAMM! Sneat krafitgt killen. Men ja, dem som klagar på Broshan

Kan kolla dem här länkarna och sen komma med något, mycket visningar och bra videos right ;)

BÄST I VÄST!

http://www.youtube.com/watch?v=J5CXB929FWg
(Igår Till Idag)


http://www.youtube.com/watch?v=u6gEZVGthxk&feature=related
(Hollywood Look)


http://www.youtube.com/watch?v=pqsZ21o9y6s&feature=related
(Faller Ner)


http://www.youtube.com/watch?v=lxwWc_klr6w&feature=related
(Strävar Förgäves)


http://www.youtube.com/watch?v=37r0azvtkNI&feature=related
(D Va Minnen)


http://www.youtube.com/watch?v=LeWsxxswnAw&feature=related
(Från En Dag Till En Annan)


http://www.youtube.com/watch?v=ugHtxVjkLRo&feature=related
(Mellan Liv Och Död)


http://www.youtube.com/watch?v=b_5nE8fWO1M&feature=related
(Ser En Vän Live)



Vet att det är jobbigt att kolla på alla så därför föreslår jag verkligen att ni kollar på länken längst ner. Ser En Vän live!!! Det var den sista låten han kickade på Mic Check, kolla istället hur det går till när man får riktig backup på scen, istället för ingen backup (ljudbackup) alls på ett lågt bord som Mich Check! ;)
Nu blir det Fanta och spel, sen kommer Chelle med nattbussen, mys!

Kolla även http://www.broshan.com och http://www.samalfaro.se ;)

Chuchu! :*


Mörra!

God morgon Sverige! Chillar i vardagsrummet med cola som jag typ gjort hela natten. Ska nog sova en timma eller två nu och sen börja göra sig i ordning ;) Hoppas på en bra look ikväll! :)

http://www.youtube.com/watch?v=mDmoDs8TXLE&feature=related

KOLLA IN DETTA VIDEOKLIPP!!!! Cartman ♥

Måste bestämma shit med min frisör snart!!!

Och i veckan är jag sugen på lite shopping! =)


Skönhetsprodukter

DÅLIG KVALITÉ!


// You Arre!


Meister!



Shaken' head!


Tja bloggen! Sitter med två datorer och lyssnar på hög Musik och måste säga att jag har nog bestämt mig för vilken låt jag ska sjunga på Idol 2010 nu på lördag i Göteborg ;) Lil Eddie - Second Best.

Lyssnade och sjöng till flera låtar och i final hamnade Second Best och Empty Frames (Ne-Yo) Sök upp låtarna på youtube och lyssna gärna! :)

På fredagen kommer jag att ta det lugnt pga Idol på lördags morgonen, men på lördagen då jävlar blir det party!

Lallar med Sofia på msn och något och hon får en gps i morgon. I morgon blir det Broshan & 2 Världar i Uddevalla på Mic Check, Bastionen! Sam kommer att vara grym som vanligt! samalfaro.se, broshan.com, check it out!


Men orkar inte blogga mer nu, ska fortsätta lalla med folk så chuchu! :*


Info.se

Bästa veckodagen: FREDAG!
Humör: Trött.
Favoritgodis: Ahlgrens bilar.
Är det nåt du absolut inte äter: Människokött.
Kläder just nu: Mjukisbyxor och feting tröja!
Musik just nu: Broshan - Ser En Vän.
Favoritsaft : Peach & Passion, Fun light!
Dagens längtan: Kvällen.
Hur många kuddar sover du med:
2.
Spelar du nåt instrument: Lite keyboard och piano.
Dagens frisyr: Plattat bara.
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja, och vad nu?
Har du några homosexuella vänner: Ja.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Lätt!
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej!
Bio eller promenad: Bio, eller promenad med kärleken.
Dagens borde: Sova
Dagens  fundering: Vem ska jag lita på?
Snarkar du? Aldrig vad jag har hört!
Rädd för insekter? Spindlar.
Det här är jag bra på: Festa!
Vad vill du jobba som? Artist, musik helst.
Chips eller godis? Beror på.
Skriver du dagbok? Bloggen typ.
Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? Ett hål i örat, snart tattoo.
Hur många syskon har du? En storebror, snart en lilla syster/lillebror.
Är du rädd för blod? Nej.
Anser du att du är stark? Jadå.
Röker du? Gör det medan jag skriver detta.
Snusar du? Ibland kan det hända.
Använder du knark? Nej.
Kaffe eller te? Kaffe!
London eller Paris: London.
Favoritfärg: Svart, vitt, blå.
Född: Banja Luka, Bosnien & Herzegovina, 1993, 2:a april.
Nationalitet: Svenskt medborgarskap, men född i Bosnien (Jugoslavien).

Party

Fredag: Var på Jonnas och Josses fest i Högsäter! SUCCÉ är ordet! Dricka, dans, brudar, jag och Jotte = Kan det bli bättre ;) Träffade mycket saknat folk, bland annat min underbara kompis Emma som är på bild med mig nedanför! Trevligaste bruden i världen! Synd bara att det blev lite fuck't där med några grejer som jag inte skriver här men det gjorde Emma ledsen, och det gör då mig ledsen.


Lördag: Chillkväll hemma hos Samia! :) Trevligt :)



Söndag: Samias place once again :) Lite smått supande, kom hem på måndag morgon halv 8 dock :O


Men tackar underbart folk som gjorde helgen, ni vet vilka ni är ♥






Mitt smink försvann ju under kvällen, enligt Emma så strulade jag för mycket haha :) Ouff, mina läppar!

Läs hennes blogg också!!! Ni hittar mycket intressant där, tro mig ;)

http://emmorsing.blogg.se

Chuchu ;*


Motherfu****!

Det gick hett till på fredag kväll! Gött party men nu blir det vattenpipa och chilla med peops :) Träffade mycket saknade folk, någon mer än andra and so on :) Men chalala ska dra mig. Kyssssssss :*





Lördagens sexiga hår!

B-day!

Fyller år idag motherfuckers! ;) Party som fan! Papá Arre 2010! ♥



Btw: Kolla vilket datum jag hade som rubrik "Fuck me I'm famous" (min och Reshiis nya slogan) och sen kolla vilket datum Krille har det på en bild! Det tyckte inte Resh om! Hette så på msn, skrev det på Facebook och Bilddagboken och vad ser jag idag på Rahlenfeldts blogg?? FUCK ME I'M FAMOUS!

Afghanen Resh planerar bombdåd säkert nu ;)


RSS 2.0